MARTEST OY TESTAUSLAITTEET PALVELUTUUTISET YHTEYSTIEDOT

ADSLVDSLSHDSLISDN/POTSIP-tv/VIDEO ON DEMANDLAN/LÄHIVERKOTE1/2 MbitsGIGA ETHERNETKAAPELITDR-TUTKATPARIN HAKU/PIIPPARITSILTAMITTARITVoIPVALOKUITU

Martestin edustuksia:

INTEC GmbH
ELEKTRONIKA
PANTONG
AEROTECH
GM OPTICS
GRANDWAY TELECOM
NTT AT
THE FIBERS
KINGFISHER INTERNATIONAL
MEGGER


UUTISET

10.09.2008
GRANDWAY TELECOM JULKAISI UUDET F2H-SARJAN TEHOMITTARIT JA LÄHTEET

Grandway julkaisi uuden optisen testauksen uuden sukupolven F2H-sarjan testauslaitteet. Uudet Optiset tehomittarit (Power Meter) ovat edeltävään LPM-sarjaan nähden laajennettuja toiminnoiltaan, niihin on lisätty mm. automaattinen Automaattinen aallonpituuden tunnistus, tietokone tuki ja ladattavat akut, jne.

Uudet FHS-sarjan optiset lähteet sisältävät 850 nm & 1300 nm, ja 1310 nm & 1550 nm ja FHS Laser lähteissä on laajasti säädettävä alue, mikä on ainutlaatuista markkinoilla. FHS laser lähteissä on digitaalisesti encryptattu aallonpituuden tunnistus protokolla, mikä mahdollistaa FHP-tehomittarin käyttää kalibroituja parametrejä. Tällä ominaisuudella vähennetään kahden asentajan/vikamiehen kommunikointi tarvetta mittausten aikana ja pienennetään virhepotentiaalia.

Grandwayn R&D-osasto uusien F2H-sarjan laittaiden parissa, kuten PON tehomittari, digitaalinen vaimennin, TLC-3C E1 mittari ja nämä tullaan julkaisemaan tämän ja ensivuoden aikana.

........................................................................

25.05.2008
FIS:ltä uusi OTDR-tutka valokaapelimittauksiin – OVX-sarja

Amerikkalainen FIS on tuonut markkinoille uuden OVX-sarjan valokaapeli mittauksiin. OVX on uuden sukupolven OTDR-tutka missä yhdistyy pienikoko, käytettävyys ja laajat ominaisuudet sekä valintaiset laajennusominaisuudet optioina.

Tutustu tähän kustannustehokkaaseen ratkaisuun sivuillamme. Joko FIS valmistaja linkin tai OTDR-tekniikka linkin kautta.

........................................................................

02.05.2008
Intec julkaisi SHDSL 4-lanka option ARGUS 145-testauslaitteeseen

Intec:n ARGUS 145 on mukautuvin moniprotokolla testauslaite markkinoilla ja siihen on nyt saatavilla myös 4-lanka SHDSL-optio, joka on 2-lankaisen SHDSL-option laajennus. Jo käytössä oleviin ARGUS 145 saadaan lisättyä tämä optio softa ja kovopäivityksellä ja se on kuten muutkin ARGUS 145:n toiminnot valittavissa testerin Menu-valikosta, ilman ulkoisen kortin tai modulin vaihtoa. Tämän optio laajennuksen myötä ARGUS 145 sisältää optionaalisen testausratkaisun ADSL, ADSL2, ADSL2+, POTS, ISDN (U- ja BRI-rajapinnat), IP-tv & Video on Demand, VoIP ja SHDSL (2- ja 4-lankainen, tulossa G.SHDSL.bis)

Kilpailukykyiset testausominaisuudet

SHDSL-testaus voidaan suorittaa 2- ja 4-johdin ympäristöissä ja ominaisuudet sisältävät myös IP ping, traceroute, download (lataus) and upload (lähetys), bridge ja router toiminnot (toiminta modeemina), VPI/VCI skannaus, ATM OAM ping ja OAM loop testit. SHDSL-ominaisuus tukee sekä STU-R ja STU-C toimintaa (mittaus keskusta vastaan ja mittaus asiakkaan päätä vastaan [modeemia]).

Muut optiot: VoIP terminaalin simulointi ja statistiikka sekä VoIP-asentajapuhelin, IPTV and VoD data stream-mittaus. Lisäksi testerissä on Ethernet Through toiminta (PC-korvaus ja liityntä modeemiin) kuten myös Reitittimen/sillan korvaavuus DHCP (Client and Server) tuen kanssa. Argus 145:ssa on lisäksi Resistanssi ja Kapasitanssi mittaukset parin fyysisiin mittauksiin.

........................................................................

25.05.2008
Inteciltä Testauspaketti VDSL2, ADSL/2/2+, SHDSL, ISDN, POTS ja Triple Play-palveluihin.

Käytettäessä Argus 33 ja Argus 145 kompinaatiota saadaan Inteciltä uusi markkinoiden tehokkain DSL-testausratkaisu.

Kuluttajat ovat löytäneet VDSL2-yhteydet ei vain nopeaan WEB-surffaukseen ja Email-käyttöön vaan myös Digitaali television ja edullisten Internetpuheluiden alustaksi. Tämä on luonnut tarpeen Triple Play testaamiseen VDSL2-liitännöissä ja tallennus ja esitys tarpeen yhteyden parametreistä, kuten myös korkea suorituskykyisiin mittauksiin ja testauksiin SHDSL, ADSL/2/2+, ISDN ja POTS-rajapinnoilla.

Ratkaisu näihin mittaustarpeisiin on ARGUS 145 yhdistettynä ARGUS 33-testauslaitteeseen, joka tapahtuu yksinkertaisesti liittämällä Argus 145:n Argus 33:een kuten Ethernet pääte. Tämän jälkeen ARGUS 33 toimii kuten VDSL2 modeemi, lisättynä extra toiminnoilla. VDSL2-parametrit (esim. data nopeus, vaimennus, SNR, ja virhelaskurit, jne) – mitataan ARGUS 33:lla ja siirretään Argus 145:n näytölle käytettäväksi tarkasteluun.

Lisäksi tässä konfiguroinnissa ARGUS 145:n laajentuva testikompinaatio, joka sisältää mm. Triple Play-testaus toiminnot; IPTV ja VoIP kuten myös lataustestit (FTP- ja WEB-sivustojen lataus) voidaan myös käyttää VDSL2-yhteyden kanssa testaamiseen.

Yhteenvetona: Käytettäessä yhdessä ARGUS 33 ja ARGUS 145 voidaan testata kaikki parikaapelissa toimitettavat DSL-protokolla, mukaanlukien VDSL2.

Luonnollisesti molempia testereitä voidaan käyttää myös erikseen. ARGUS 33:n toimiessa yksinään se tukee helpolla käytettävyydellä kaikki tarpeelliset suorituskyvyn hyväksyntä testaukset VDSL2- (ja ADSL/2/2+-)tekniikoista. LEDit antavat välittömästi tiedon yhteyden tilasta. Mutta Argus 33 on liitettävissä suoraan myös PCn/kannettavan WEB-selaimeen ja sieltä on luvettaviss kaikki testaustulokset myös ilman Argus 145:n näyttöä.

Lisäksi ARGUS 33:een on lisätty vaimennuksen simulointi, jolla voidaan simuloida mitattavalle linjalle vaimennusta ja tarkastella vaimennus herkän VDSL2-tekniikan laatua “linjan pidentyessä”.

Martest Oy | info(at)martest.fi | Puh. (09) 296 6661 | Fax (09) 296 6661